Hoquei patins

El Cambrils CH s'endú els tres punts davant el Calafell en un vibrant partit d'hoquei patins

Els cambrilencs van fer un bon partit, mostrant-se molt forts defensivament i sentint-se còmodes ofensivament

Imatge del partit entre el Cambrils i el Calafell, disputat el passat dissabte a la tarda | Berta Ruiz

Hoquei patins               Segona Catalana              Grup 1A

Cambrils CH 5 - Clup Patí Calafell 3

Aquesta vegada el Cambrils, sabent la necessitat de punts que tenia, semblava que havia aprés la lliçó i va sortir endollat des del principi. Van fer una primera part mostrant-se molt forts defensivament i sentint-se còmodes ofensivament.

Els germans Capdevila van obrir la llauna als 10 minuts, quan Pere, va rematar a gol una bona passada del seu germà petit, Albert. Tan sols dos minuts després, Marcel ampliava la distància amb una bona acció individual després de recuperar una bola a la pista contrària. El Calafell reduïa distàncies mostrant que també podia ser perillós atacant. Un penal a favor del Cambrils xutat per Armando, tornava a posar distància entre els dos equips (3 a 1). A tan sols 5 minuts per la mitja part, una contra de 3 contra 2 de manual, va acabar amb el primer gol de la tarda del Roger. Amb el 4-1, el Calafell pujava la seva intensitat i es mostrava més vertical ofensivament.

El Cambrils va aguantar la embranzida mostrant-se fort i força cómode en defensa, sortint a la contra a gairebé cada situació defensada, amb posessions llargues i ben col·locat a pista, impossibilitant la sortida ràpida de la bola per part dels jugadors del Calafell. Els visitants posaven el 4-2 a 10 minuts del final i 5 minuts més tard feien el tercer, posant emoció en el marcador. El Cambrils semblava el de l’any passat, generava ocasions molt clares però no les acabava de materialitzar contra un gran porter. Va ser a falta d’un minut per l’acabament que Roger, agafant un rebot d’un remat que ell mateix havia fet, va posar el 5-3 definitiu.

Va ser un partit dels que fa afició amb un joc molt net per part dels dos equips, que es van dedicar a jugar a hoquei, que volien la pilota i que van lluitar per la victòria fins el final.

El Cambrils CH disputarà el proper partit el dissabte 5 de novembre, a casa, davant el CN Reus Ploms.