Esports

Es confirmen les renovacions dels jugadors del FC Cambrils per a la propera temporada

Per Redacció



Imatge d'arxiu d'un partit del FC Cambrils, de la passada temporada
Aquesta setmana s'han confirmat els jugadors que continuaran la temporada que ve al CF Cambrils. De moment es pot confimar que repetiran Gerard Llobet, Gerard Moreno, Òscar Cañete, Pedro Martínez, Fernando Morillo, Ismael Rojas, Toni Cabrero, Andreu, Marc Martinez i Marc Ventura.

Pel que fa als nous fitxatges, s'espera que es coneguin en les properes setmanes, però de moment no es pot avançar cap nom.

Partits de pretemporada

El FC Cambrils ja té programats els partits de pretemporada, que es disputaran entre els mesos d'agost i setembre. El primer d'ells serà el proper, 14 d'agost, a les 20 hores, a l'estadi municipal de Cambrils, contra el juvenil del FC Barcelona. El següent serà el mes de setembre, concretament el dissabte dia 1, a les 19 hores, a l'estadi municipal de Cambrils, partit contra el CF Berga, que milita a la Regional Preferent, al grup 1. Finalment, el dissabte 8 de setembre, a les 19 hores, a l'estadi municipal de Cambrils, es disputarà partit contra el Torreforta, que milita a Primera Regional.

Primers partits de la Lliga

El proper 16 de setembre es donarà el tret de sortida a la nova temporada. El primer partit de lliga del FC Cambrils serà fora de casa, al camp del Júpiter. El segon partit, diumenge 23 de setembre, el Cambrils el jugarà a casa amb el Viladecans.

Comenta aquest article