Informació general

La Policia Local deté un home com a presumpte autor d'un robatori amb força en un vehicle

Per Redacció

El passat 8 de juliol, agents de la Policia Local van detenir un ciutadà marroquí, A.A. de 24 anys i veí de Cambrils, com a presumpte autor d'un robatori amb força a l'interior d'un vehicle. Amb aquesta acció, els agents van finalitzar una tasca d'investigació que va començar el passat 24 de juny arran d'una baralla en un establiment del carrer d'Andalusia en què van haver d'intervenir els agents i en què es va localitzar una targeta bancària a nom d'un ciutadà espanyol en possessió del ciutadà marroquí A.A.

Durant els dies següents a la baralla, la Policia Local de Cambrils va fer diverses gestions que van permetre comprovar que la targeta bancària havia estat sostreta, juntament amb d'altres objectes, de l'interior d'un vehicle en un robatori produït el 23 de juny a la urbanització Tarraco de Cambrils. El propietari del vehicle havia fet una denúncia a la Policia Nacional de Pamplona per aquest robatori amb força al vehicle i en la denúncia hi constava entre els objectes sostrets la targeta bancària que va donar la pista als agents de la Policia Local.

Després de realitzar diverses gestions per localitzar A.A, el passat diumenge 8 de juliol, entorn a les quatre de la matinada, una patrulla de la Policia Local en tasques de vigilància per la zona de Prat d'en Forés van localitzar-lo prop de la rambla del Regueral. Es va procedir a la seva detenció i es van instruir diligències com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força. El detingut va passar a disposició judicial.

Comenta aquest article