Informació general

Nadal

Missatge de Nadal de l'alcalde de Cambrils: «Benvingut 2023»

"I també continuarem concretant nous projectes com recuperar el Teatre-Auditori; posar en marxa nous aparcaments, com el soterrat al costat del Parc del Pescador, més altres de dissuasius en diferents indrets"

Per Redacció

L'alcalde, Oliver Klein, al seu despatx d'alcaldia
L'alcalde, Oliver Klein, al seu despatx d'alcaldia | Cedida

L'alcalde de Cambrils, Oliver Klein, en el missatge nadalenc que adreça als lectors de revistacambrils.cat, repassa la tasca feta aquest darrer any i avança l'eix de la futura transformació de Cambrils centrada en unes línies d'actuació en les que es contempla aspectes culturals com és la recuperació del projecte del Teatre-Auditori i la potenciació del Festival Internacional de Música; les actuacions per a la millora de circulació viària com és la construcció d'un pàrquing al costat del parc del Pescador, buscar més zones d'aparcaments dissuasius o augmentar la disponibilitat de carrils bici, o bé la reforma urbana del barri de l'Eixampla Platja així com la reforma de l'entorn del Mercat Municipal i l'antic Celler de la Cooperativa.

 

Benvingut 2023

El trànsit cronològic de desembre a gener seria un senzill canvi de mes com qualsevol altre, si no fos perquè a la nostra cultura un any és la unitat de mesura que ens indica l’edat d’una persona o l’antiguitat de les coses. En el cas de Cambrils, un any és també un espai de temps que ens permet valorar l’evolució de tot allò que és important pel dia a dia dels cambrilencs i cambrilenques.

Així doncs, el 2022 ha estat l’any en el que, superades les limitacions sanitàries, hem recuperat la normalitat d’hàbits, hem recuperat l’activitat econòmica i hem retornat al creixement de dos sectors que són el motor de la nostra economia: l’hoteleria i el turisme.

I també ha estat l’any de la Rambla de Jaume I, l’any en el que hem trencat el mur que suposava la vella estació, l’any de l’avinguda de l’Esport i de la nova rotonda de Belianes i l’any de la micropolítica que és aquella que dona resposta a les petites necessitats quotidianes, i que tant importants són per viure a gust al nostre municipi.

Ara encarem el 2023 amb l’empenta, la força i els propòsits que requereix un curs que serà molt important pel futur immediat de Cambrils. El 2023 consolidarem les bases d’aquest creixement positiu que hem encetat aquests darrers dotze mesos. Per això, serà fonamental la col·laboració estreta i sincera entre l’Ajuntament i tots els sectors, econòmics i socials, que generen riquesa a casa nostra i mantenen la cohesió social. I també continuarem concretant nous projectes com recuperar el Teatre-Auditori; posar en marxa nous aparcaments, com el soterrat al costat del Parc del Pescador, més altres de dissuasius en diferents indrets; dotar de noves instal·lacions el Complex Esportiu Municipal (nou pavelló i piscina olímpica descoberta); actuació urbanística integral generant una nova centralitat a l’espai del Celler i el Mercat de la Vila; actuacions de millora als carrers de l’Eixample Platja i Pau Casals; consolidar, definitivament, el Festival Internacional de Música com el gran esdeveniment d’estiu del sud de Catalunya; aplicar el nou Pla de Mobilitat; continuar millorant el nostre entorn natural per fer-lo més sostenible, amb el projecte “Viu la posidònia” fent d’eix vertebrador de la nostra destinació turística; augmentar la disponibilitat de carrils bici; i, tot això, mantenint el bon nivell de convivència, tant pel que fa als àmbits de la seguretat, la igualtat, i el suport als qui més ho necessitin.

Queda clar, doncs, que encarem el 2023 amb l’aval de la feina feta durant el 2022. Fets i no paraules és el nostre lema. Anar per feina i no perdre el temps amb debats estèrils i improductius, és l’estil de treball de l’actual equip de govern.

Bones Festes, benvingut 2023 i, sobretot, Cambrils sempre per damunt de tot.

Oliver Klein Bosquet, alcalde

 

Comenta aquest article