Informació general

Policia Local

Raquel López, nova Inspectora Cap de la Policia Local de Cambrils

Es tracta de la primera dona al front de la Policia en la història de Cambrils i l'única Inspectora Cap de tot el territori

Per Redacció

Raquel López, nova Inspectora Cap de la Policia Local de Cambrils
Raquel López, nova Inspectora Cap de la Policia Local de Cambrils | Cedida

Raquel López és la nova Inspectora Cap de la Policia Local de Cambrils. Des del passat 1 de desembre, López exerceix les seves funcions en el càrrec. La seva dilatada trajectòria professional –de 22 anys de servei– li aporta el coneixement, l’experiència i la solvència que cal per comandar i dirigir el cos policial local.

Durant aquests darrers anys, Raquel López ha desenvolupat les seves funcions a Salou, Valls, Mont-roig del Camp i Montblanc, municipi en el que ha estat la Cap de Policia durant quatre anys i mig. Diplomada en Pedagogia i Graduada en Dret, especialitzada en Dret Públic és, també, professora de l’Institut de Seguretat Pública de la Generalitat de Catalunya on imparteix coneixements de lideratge i de tècniques policials.

Amb el seu nomenament, Raquel López es converteix en la primera dona al capdavant de la Policia Local de Cambrils i l'única Inspectora Cap de tot el territori.

 

Comenta aquest article