Informació general

Med Group compra el complex turístic Pueblo Eldorado Playa de Cambrils

Per Redacció



Aspecte d'una part del complex turístic Pueblo Eldorado Playa
Med Group ha tancat l'acord de compra, amb el touroperador suís Hotelplan, per a aconseguir el 100% del complex turístic Pueblo Eldorado Playa situat a la urbanització El Dorado de Cambrils.

Aquesta compra, que es va fer pública a través d'un comunicat emès per Med Group el passat divendres 20 de juliol, s'emmarca dins de la política d'aquesta empresa, "de centrar l'activitat en el desenvolupament i la gestió de comunitats residencials a la zona de Tarragona orientades a proporcionar un turisme de qualitat a la Costa Dorada".

Complex turístic

Pueblo Eldorado Playa és un complex turístic creat a finals dels anys 60 i ubicat a primera línia de mar que compta amb un hotel de 104 habitacions, bungalows, viles individuals, spa i altres instal·lacions esportives com són pistes de tennis, de pàdel i instal·lacions per a la pràctica de l'equitació i esports nàutics.
Med Group gestiona actualment a Tarragona els complexos residencials de Les Palmeres d'Aigüesverds a Reus, Bonmont a Mont-roig del Camp i Pratdip i Passeig de Mar i La Voliana, a Cambrils.

Comenta aquest article