Informació general

Es deté a una dona per intent de robatori en un domicili al carrer de Ramon Berenguer IV

Per Redacció

El passat 20 de juliol  a les 13:45 hores la Policia Local va rebre avís d'un possible robatori en l'interior d'un habitatge al carrer Ramon Berenguer IV. Al lloc s'hi van comissionar dues dotacions de la Policia Local que van localitzar el propietari que va explicar-los que havia sorprès a una dona forçant la porta de la cuina, a la qual havia accedit a través d'un pati. Els agents van procedir a la seva detenció, resultant ser P.R. de 29 anys, de nacionalitat iugoslava. Un cop detinguda es van tramitar diligències per robatori amb força.

Desordre públic

El passat 21 de juliol la Policia Local va rebre avís de la Guàrdia Civil de la presència d'una persona a l'avinguda de la Verge de Montserrat. Al lloc s'hi van comissionar dues dotacions de la Policia Local que van localitzar a un individu que estava saquejant l'interior d'un vehicle i que un altre estacionat ja ho havia estat. L'individu, al ser sorprès pels agents va intentar donar-se a la fuga i va emprendre una violenta agressió contra els agents, ocasionant lesions a un d'ells i danyant part de la indumentària.

També el passat 21 de juliol a les 23:50 hores agents de la Policia Local en servei de vigilància per la zona del Port, van ser advertits de desordres públics i d'una baralla al carrer de Consolat de Mar. Al lloc es van comissionar sis agents de la Policia Local i dos de la Guàrdia Civil, que observen que s'havia produït una baralla iniciada per dues persones, F.J.F.T. de 31 anys i veí de Tarragona i J.L.M.G de 28 anys i veí de Tarragona, els quals havien faltat al respecte a dues parelles de vianants que passejaven pel Port, i havien iniciat una baralla. Aquests també van increpar als agents de l'autoritat en el moment que van comparèixer en el lloc dels fets, motiu pel qual van ser finalment detinguts. S'han instruït diligències per falta de lesions, desordre públic i resistència als agents de l'autoritat.

Possessió de substàncies il·legals

El passat 22 de juliol a les 19:50 hores la Policia Local va rebre un avís dels veïns que alertava de la presència sospitosa de dos individus que voltaven pels carrers de la zona de Vilafortuny, i en un vehicle marca Citroen. Al lloc dels fets s'hi va comissionar una dotació de la Policia Local que va localitzar als dos sospitosos a l'avinguda de Vilafortuny, i en el moment de procedir a la identificació, van observar la presència d'una substància il·legal, fulles de cannabis Sativa, en l'interior del vehicle. Els agents van intentar escorcollar els ocupants, i un d'ells va oferir una violenta resistència als agents, motiu pel qual van haver de procedir a la seva detenció. El detingut ha estat identificat com a M.R.M de 26 anys i veí de Cambrils, i el segon com a F.J.C.G, també veí de Cambrils. S'han instruït diligències per tinença il·legal de substància prohibida, desordre públic i resistència als agents de l'autoritat.

Comenta aquest article