Informació general

L'Estació Nàutica Salou - Cambrils - Mont-roig / Miami Platja posa en marxa una nova web

Per Judit Pinazo



Joan Carbonell i Joan Albert Campos, ahir en la presentació de la nova web
Ahir al matí es va presentar la nova pàgina web de l'Estació Nàutica Salou - Cambrils - Mont-roig / Miami Platja, www.estacionautica.info. A l'acte de presentació que es va celebrar al Club Nàutic de Salou, van assistir-hi el gerent de l'Estació Nàutica - Joan Carbonell- i el president de l'Associació Espanyola d'Estacions Nàutiques - Joan Albert Campos-. L'objectiu d'aquesta nova pàgina web és la de simplificar l'accés a la informació i alhora fer-la més propera.

La nova pàgina web està dividida en quatre apartats. L'apartat d'ofertes, on hi ha un recull de tots els productes i activitats que ofereix l'Estació Nàutica. En aquest apartat s'hi troben des de les ofertes esportives relacionades amb el mar fins a altres tipus d'activitats esportives com excursions amb quads, classes de golf, hípica, BTT i altres activitats d'oci que es poden realitzar a en els tres municipis que formen part de l'estació. Totes elles estan ordenades d'una manera clara i senzilla, en funció de la seva orientació : activitats nàutiques, activitats complementàries, allotjaments i serveis nàutics. Una altra de les possibilitats que s'ofereix és la de poder reservar activitats i allotjaments online.

La web també disposa d'un link directe a la informació meteorològica i properament s'activaran les webcam dels municpis perquè els client puguin conèixer a temps real el temps que hi fa.

La nova pàgina web ha estat finançada pel Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, i en una primera fase ha estat elaborada en  català i castellà, però més endavant està previst que estigui activa amb anglès i francès. 

Destacar que la nova web és un dels primers elements en què ja s'hi estrena el nou logotip de l'Estació Nàutica, proposat per l'Associació Espanyola d'Estacions Nàutica, per unificar la imatge de la marca. Un dels motius d'aquesta unificació és que a partir de finals del mes d'agost l'Estació Nàutica farà publicitat a televisió, i per això tal i com explicava ahir Campos "era important crear una imatge de marca conjunta".

L'Estació Nàutica a Cambrils

Actualment formen part de l'Estació Nàutica uns 70 empresaris del sector de la nàutica, de l'oci i de l'allotjament. L'estructura de l'Estació Nàutica no és la mateixa en tots els municipis. Tal i com explicava ahir el seu secretari -Josep Seguer- cada un dels municipis que integren l'Estació te unes característiques diferents. Per exemple en el cas de Salou, tal i com explicava Seguer, és la seu social i el punt d'informació visible de l'Estació "vam considerar, que per la seva situació Salou no era bona per fer-hi activitats però si per  ser la seu social i el lloc per facilitar informació". En canvi la base nàutica que hi ha a Cambrils, a la platja de l'Horta de Santa Maria, està ubicada en una platja on l'àrea d'esports de l'Ajuntament ja hi realitza activitats, per això es va optar que la base nàutica donés suport a aquestes activitats. Així doncs, l'Estació Nàutica a Cambrils no organitza activitats per ella mateixa, però els empresaris del sector canalitzen les seves ofertes a través d'ella. Per altra banda, destacar, segons Seguer, que actualment existeix un acord entre l'Ajuntament i l'Estació Nàutica per tal que els empresaris puguin guardar a la base nàutica d'Horta de Santa Maria material nàutic durant els mesos d'hivern.

Destacar que a Cambrils no hi ha cap punt d'informació específic sobre l'Estació Nàutica, sinó que les seves activitats es promocionen a través dels Patronats de Turisme.

En canvi Mont-roig, explicava Seguer no disposa de la riquesa d'empresaris de nàutica com pot disposar Cambrils o Salou, per això es va decidir utilitzar un edifici a la platja en desús per realitzar-hi activitats nàutiques "per aquest motiu l'Estació Nàutica ha posat en marxa el Casal de Mar on s'hi realitzen activitats de platja, esnorquel o caiac, entre d'altres".

Comenta aquest article