Informació general

Eleccions municipals

La regidora no adscrita Patricia de Miguel s'incorpora a les files del Partit Popular

De Miguel va aconseguir la seva acta per primera vegada en 2015 amb Ciutadans, revalidant la seva condició de regidora en 2019 i, el maig de 2021 va abandonar la formació taronja

Per Redacció

Patrícias de Miguel, en el decurs d'un ple d'aquest mandat
Patrícias de Miguel, en el decurs d'un ple d'aquest mandat | Lluís Rovira i Barenys
Patrícia de Miguel, actualment regidora no adscrita a l'Ajuntament de Cambrils, ha formalitzat la seva afiliació al Partit Popular aquesta setmana, després d'haver estat fent costat al govern municipal des que es va produir la moció de censura a finals de 2021. De Miguel va aconseguir la seva acta per primera vegada l'any 2015 amb Ciutadans, revalidant la seva condició de regidora en les següents eleccions de 2019. Al maig de 2021 va anunciar que abandonava la formació taronja per, segons va manifestar "les estratègies adoptades pel partit que han portat elecció rere elecció a la pèrdua de confiança cap a aquesta marca per part de l'electorat".
En un comunicat de premsa, Patricia de Miguel ha manifestat que "agraeixo la confiança que David Chatelain i el PP han dipositat en mi. Estic encantada d'incorporar-me al seu projecte, que em permetrà continuar exercint el meu compromís amb Cambrils, promovent polítiques de caràcter municipalista per a benefici dels nostres veïns".

David Chatelain: "Les nostres portes estan obertes al talent per a conformar el millor equip

Per al portaveu popular a l'Ajuntament, David Chatelain, "la incorporació de Patricia de Miguel al projecte és una excel·lent notícia pel seu compromís amb el municipi i la seva àmplia experiència, acreditada per la seva trajectòria com a regidora en els darrers anys. Les nostres portes estan obertes al talent per a conformar el millor equip, el millor projecte i els millors perfils en defensa de Cambrils, dit això amb el màxim respecte a la resta de forces polítiques", ha explicat Chatelain.

Comenta aquest article