Informació general

Un home s'entrega a la Policia Local després d'assetjar psicològicament a la seva exparella

Per Redacció

El passat dissabte 21 de juliol a les 23.15 hores, la Policia Local de Cambrils va rebre un avís d'auxili d'una veïna de la urbanització de Mas d'en Bosch, explicant que el seu exmarit –sobre el que pesava una ordre d'allunyament i de prohibició de comunicar-se amb ella des del passat mes de maig– estava davant de la porta del seu domicili i li havia produït danys intencionats en el seu vehicle.

Al lloc s'hi van traslladar tres dotacions de la Policia Local, tot i que no van poder detenir a l'agressor ja que aquest va donar-se a la fuga davant de la presència policial. En dies posteriors, es van efectuar les gestions pertinents, i es va comprovar que la dona patia des de feia unes setmanes una situació de violència psíquica, tant ella com d'altres familiars, comprovant que la situació era de greu perill per a la seguretat, salut i estabilitat de la víctima.

Per aquest motiu es van engegar diversos serveis de protecció a la víctima, i gestions per localitzar a l'agressor, A.J.R.S., veí de Reus. Finalment, el passat 23 de juliol, el mateix agressor es va presentar i es va lliurar a la comissaria de la Policia Local de Cambrils.

S'ha procedit a instruir diligències per maltractament en l'àmbit de la llar; trencament de condemna; violència psíquica i danys comesos intencionadament contra la propietat. Aquest ha passat a disposició judicial que ha dictaminat l'ingrés a la presó.

Comenta aquest article