Esports

Cursa

Carles Montllor i Victoria Pradilla es coronen com a guanyadors de la Grup Oliva Motor Mitja Marató de Cambrils 2023 (Conté galeria fotogràfica)

Més de 1.400 atletes van omplir, ahir al matí, els carrers de Cambrils en aquesta catorzena edició de la prova

Per Redacció

Imatge de la sortida de corredors, ahir al matí, des de la plaça de l'Ajuntament i baixant per l'avinguda dels Països Catalans
Imatge de la sortida de corredors, ahir al matí, des de la plaça de l'Ajuntament i baixant per l'avinguda dels Països Catalans | Berta Ruiz

Més de 1.400 persones, entre corredors i patinadors, van participar ahir diumenge al matí a la 14a edició de la Grup Oliva Motor Mitja Marató de Cambrils. Els guanyadors de la mitja marató de 21 quilòmetres van ser Carles Montllor (01:08:30) i Victoria Pradilla (01:25:18). Els vencedors en la distància de 10 quilòmetres van ser Joan Gago (00:34:03) del club Octowave i Ana Revilla (00:39:33) del club Zenit Atleet – La Mafia. Pel que fa als patinadors, que també van realitzar un recorregut de 10 quilòmetres, els més ràpids van estar Victor Blanch (00:19:16) del Inercia Club Patí Barcelona Pro Team i Carla Plana (00:19:17) del Nàstic de Tarragona. Tots ells van completar el recorregut habitual que travessa tota la façana marítima del Port Cambrils i tomba el recorregut en el límit amb el terme municipal de Salou.

Els més petits també van poder viure la experiència de travessar l’arc de meta de la Grup Oliva Motor Mitja Marató de Cambrils 2023 que, com en les darreres edicions, es va tornar a situar a la plaça de l’Ajuntament. Uns 50 infants, alguns molt petits acompanyats de les seves mares i pares, van completar un recorregut d’uns 200 metres.

Esdeveniment esportiu sostenible

Un any més, l’organització ha apostat per la sostenibilitat i el respecte al medi ambient. Per aquest motiu, enguany la prova ha comptat amb samarretes fabricades amb material reciclat, medalles de fusta reciclada i gots de paper. A més, el Grup Oliva Motor, ha aportat vehicles 100% elèctrics (0 emissions de CO2, 0 sorolls i 0 olors) per donar suport als corredors i corredores.

 

Comenta aquest article

Galeries relacionades