Cultura

Paulina Rubio revoluciona les Nits de Bonmont

Per Cristina Sierra



Paulina Rubio, dalt de l'escenari de les Nits de Bonmont, el passat divendres a la nit
La cantant mexicana Paulina Rubio va actuar el passat divendres 27 de juliol dins el cicle de concerts de les Nits de Bonmont. Amb les entrades exhaurides i amb l’assistència de més de 1600 persones i una nudrida presència de mitjans de comunicació, l’anomenat “huracà mexicà” va oferir un concert d’una hora i mitja que no va defraudar a ningú.

Abans de l’actuació, la mexicana va fer una roda de premsa en la que van assistir una bona part de la premsa de la demarcació i també, els periodistes del cor i de programes de televisió de les cadenes privades. Òscar Iniesta, el director de les nits de Bonmont va declarar que s’havia “complert una ambició molt important”, ja que “feia temps” que buscaven que la cantant pogués actuar al camp de golf, definint-la com “una mostra de perseverància que l’ha convertit en la reina del pop llatí”. Per la seva part, Paulina Rubio, que va saludar amb un “bona nit”, va destacar que estava “molt contenta” de tancar el seu cicle de concerts per l'estat espanyol a Catalunya. La cantant també va fer una breu conclusió de la seva gira “Amor, luz y sonido” que l’ha portat per Espanya, Europa i bona part de l'Amèrica llatina i va confessar que, “tot i necessitar unes vacances”, gaudeix molt del seu treball que entusiasma tan als més petits com als més grans.

El concert

Eren gairebé quarts d’onze de la nit quan la cantant va obrir el concert amb Ni una sola palabra, l’èxit més conegut del seu últim disc, Ananda ( felicitats ens sànscrit). Amb un minivestit daurat,  el micròfon a conjunt i el seu inseparable ventilador situat just al davant d’on actuava, la cantant va continuar interpretant diferents cançons que l’han fet famosa arreu del món. Lo haré por ti, Yo no soy esa mujerAlgo tienes, Ayúdame o Nada puede cambiarme van fer que les persones que estaven assegudes s’aixequessin per ballar amb la cantant, que no parava de moure’s.

El punt més provocador de la nit va arribar amb l’actuació de Perros, cançó amb les quals van aparèixer els seus ballarins lligats amb cordes com si fossin gossos i ella dominant-los. Desprès de canviar-se uns quants cops de roba, de manifestar la seva admiració per les dones i d’oferir tequiles al públic, la mexicana va cantar acompanyada d’una guitarra les cançons que li demanaven els seus fans. El concert va acabar amb la interpretació de Y yo sigo aquí, cançó que va revolucionar als assistents i que va demostrar que Paulina Rubio és una cantant que no deixa indiferent.

Comenta aquest article