Esports

L'equip veterà femení dels Vogadors de Cambrils se situa en la segona posició de la Lliga Catalana de Llaguts

Per Redacció

L'equip veterà femení del club Vent d'Estrop - Vogadors de Cambrils en un moment de la prova del passat diumenge

El passat diumenge es va realitzar la quarta regata de la Lliga Catalana de Llaguts a Lloret de Mar (La Selva) on hi van participar quatre tripulacions del club cambrilenc. Cal destacar els resultats obtinguts per la tripulació A de la categoria veterana femenina, ja que tant en la tanda classificatòria com en la final, van fer-se amb la segona posició, per darrere de l’AVBM Torredembarra. Aquest resultat les consolida en la segona posició de la classificació general entre l’AVBM Torredembarra i el CR Badalona.

Per altra banda, l'equip sènior masculí va aconseguir el millor resultat en la regata classificatòria i es va fer amb la tercera posició, que li donava dret a entrar en la final A. Un cop a la final, però, un error a l’hora d’afrontar la primera boia els va obligar a repetir la maniobra i va perdre així tota possibilitat d’obtenir un bon resultat. Tot i així, l’equip cambrilenc ocupa la setenaa plaça de la classificació general, amb opcions de classificar-se per al Campionat d’Espanya si obtenen bons resultats a les dues regates que resten.

Pel que fa a l'equip veterà masculí, es van tornar a classificar en setena posició a la classificatòria, que els donava dret a competir a la final B, en què va aconseguir la segona posició per davant del CR Badalona i el CR Nàutic Lloret. La tripulació veterana evidencia una millora que els permetrà assolir millors resultats en les dues darreres regates.

Finalment, l’equip B de les veteranes femenines va tornar a fer la darrera posició de la sèrie classificatòria, cosa que no els permet entrar en cap de les finals.

La propera regata de la V Lliga Catalana està prevista per diumenge 5 d’agost a Amposta, davant les instal·lacions del CN Amposta.

Comenta aquest article