Concurs
La tercera edició del concurs de cocteleria «Summer Drinks» de Cambrils ja té guanyadors
Coca-Cola, en col·laboració amb l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils, i dins del projecte Innova FP, ha impulsat la tercera edició del concurs de còctels ‘Summer Drinks’
Coca-Cola, en col·laboració amb l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils, i dins del projecte Innova FP, ha impulsat la tercera edició del concurs de còctels ‘Summer Drinks’, amb l’objectiu de promoure la innovació i creativitat en el món de la cocteleria. A l’edició d’enguany, han participat un total de 9 escoles d’arreu de Catalunya (Institut Cavall Bernat, de Terrassa; Institut Dertosa, de Tortosa; Institut Olivar Gran, de Figueres; Institut Ramon i Coll, de Lloret de Mar; Escola d’Hoteleria i Turisme de Girona; Institut Martí Dot, de Sant Feliu de Llobregat; Escola Hoteleria i Turisme de Lleida; Institut Baix Emportà, de Palafrugell; i l’Institut Escola Hoteleria i Turisme de Cambrils), cadascuna d’elles amb un representant i un suplent. Cada concursant ha preparat, davant la mirada del jurat, els seus còctels inèdits en funció de la categoria que s’estava avaluant: day light summer drinks, sense alcohol, i sunset summer drink, amb alcohol.
Grans professionals del sector han format part del jurat que ha avaluat als joves estudiants. Susana Hermosilla, de Coca-Cola Europacific Partners; Paco de la Rosa i Joan Farres, de Torelló; i Sergi Palacin, ex-alumne de l’Escola i propietari del restaurant HIU a Cambrils, amb emoció, han estat els encarregats de puntuar la qualitat i l’originalitat dels còctels i d’escollir també els guanyadors.
Ingrid Villar s'endú la primera posició
Els guardonats d’aquesta tercera edició han estat: Ingrid Villar Bogado, de l’Institut Dertosa, en primera posició; Adrià Rodiguez Gutierrez, de l’Institut EHT Lleida, en segona posició; i Aleix Artiga Garcia, de l’Institut EHT Cambrils, en tercera posició. Tots ells s’han emportat diversos premis, entre ells, àpats a restaurants, llibres de cocteleria, masterclass a la cocteleria Dry Martini i tallers de vermuts, a banda d’obsequis de les marques col·laboradores.
En aquesta edició han col·laborat Dry Martini by Javier de las Muelas, Arrels Restaurant, Atzucat Restaurant, Restaurant Meleta de Romer, Casa Navàs, Roslena, Vermut Yzaguirre, Torelló Viticultors, El Magatzem, Alquimista Tarragona, Instituto del Vermut i Hiu Restaurant.