Informació general

Un detingut agredeix a un agent en el moment que el traslladaven a les dependències de la Guàrdia Civil

Per Redacció

El passat 3 d'agost a les 22:30 hores la Policia Local va rebre avís d'una violenta baralla entre 2 individus al Parc del Pescador. Al lloc dels fets s'hi van comissionar tres dotacions de la Policia Local que van localitzar a dos magrebins barallant-se de forma molt violenta. Els agents van haver de separar-los, moment en el qual, un dels dos individus K.B. de 33 anys, va oferir una violenta resistència als agents, alhora que va estar insultant-los. Arran d'aquests fets, els agents van haver de procedir a la seva detenció.

Es dóna la circumstància que un cop finalitzades , i quan els agents acabaven de procedir al seu trasllat fins a la caserna de la Guàrdia Civil per al seu ingrés, K.B. va donar una violenta puntada de peu a la porta del cotxe policial mentre sortia de l'interior que va impactar contra un agent, ocasionant-li lesions a la cama i a la cara.

Baralla a la via pública

El passat 5 d'agost a les 22:40 hores es va produir una baralla entre dues persones al carrer de Santa Joaquima de Vedruna. Al lloc s'hi van comissionar dues dotacions de la Policia Local que van localitzar a dues persones, barallant-se a la via pública. Els implicats van ser identificats com a J.F.A.A. i J.A.F.P, de nacionalitat equatoriana i veïns de Cambrils. Els agents van restaurar l'ordre i van tramitar una denúncia per infracció a la llei 1/92 de protecció a la seguretat ciutadana.

Comenta aquest article