Informació general

Política

El cambrilenc Aleix Rom, nou representant territorial de l’Esport a Tarragona

Rom va néixer el 1992, és graduat en Filologia Catalana i, a nivell esportiu, està federat amb els Vent d'Estrop i amb el Centre Excursionista de Cambrils.

Per Redacció

Aleix Rom, nou representant territorial de l'Esport a Tarragona
Aleix Rom, nou representant territorial de l'Esport a Tarragona | Cedida

Aleix Rom i Queral ha estat nomenat aquest matí representant territorial de l’Esport a Tarragona. Rom va néixer el 1992. És graduat en Filologia Catalana per la Universitat de Barcelona i Màster en Formació del Professorat per la Universitat Rovira i Virgili. Des del 2018 exercia d’assessor de Llengua, Interculturalitat i Cohesió Social als serveis territorials del Departament d’Educació de Tarragona i també ha exercit de docent de llengua catalana i literatura a l’Institut Cambrils i a l’Institut Rambla Prim de Barcelona.

A nivell esportiu, està federat a la Federació Catalana de Rem pels Vogadors Vent d’Estrop de Cambrils i a la Federació Catalana d’Entitats Excursionistes de Catalunya pel Centre Excursionista de Cambrils.

Aleix Rom, número dos a la llista d'Esquerra Republicana per les eleccions municipals del 28 maig, substitueix en el càrrec a Carmina Blay Boquera, que ha ocupat la plaça fins fa poques setmanes i ha estat recentment nomenada coordinadora territorial de Joventut.

Comenta aquest article