Informació general

L'Ajuntament i la Unió de Botiguers posen en marxa la campanya "Digues no a la venda ambulant il·legal"

Per Redacció

Imatge del carrer del Consolat de Mar a meitats d'aquest passat mes de juliol

Des de l'Ajuntament de Cambrils i la Unió de Botiguers s'engega una campanya per combatre la venda ambulant il·legal al municipi.

Aquesta campanya, que tindrà el lema "Digues no a la venda ambulant il·legal" pretén conscienciar a la població sobre aquesta problemàtica i fer-li front amb dos eixos fonamentals. En primer lloc, l'increment de la presència policial als carrers del port de Cambrils –el lloc de major concentració d'aquests venedors– per evitar la proliferació d'aquesta pràctica; i en segon lloc, fent una campanya informativa dirigida al consumidor apel·lant a les conseqüències legals que li pot ocasionar el consum d'articles de procedència no reconeguda.

El regidor de Promoció de Ciutat –Oliver Klein– explicava que l'objectiu principal d'aquesta campanya "és que a la fi d'aquest estiu, es puguin establir les bases per eradicar la venda ambulant il·legal". Segons Oliver Klein, "es vol fer molta força en aquest tema reforçant el número d'agents policials al carrer, i a més, conscienciant a la població, i a tothom que ens visita sobre els efectes negatius que ocasiona a la nostra ciutat aquest tipus de pràctica". Per la seva banda, el president de la Unió de Botiguers de Cambrils –Salvador Colom– també va reconèixer l'important esforç que s'està fent des de l'Ajuntament per combatre aquest fenomen.

De fet, fa uns dies, el passat 31 de juliol, representants de la Unió de Botiguers –Salvador Colom i Jordi Sancho– van reunir-se amb el delegat del Govern a Tarragona –Xavier Sabaté–, en la què van abordar diverses qüestions i entre les quals hi va ser present el problema de la venda ambulant il·legal. Sobre aquest tema, el sector comercial cambrilenc va traslladar al delegat del Govern les seves inquietuds sobre aquesta problemàtica, tot i que van fer-li saber les accions engegades des de la Regidoria de Protecció Ciutadana i Mobilitat i la nova regidora en aquesta àrea –Laura Forcadell–, que segons van anunciar, han permès avançar en el control d'aquesta activitat il·legal al municipi.

Per tirar endavant aquesta nova campanya, gestionada per l'Àrea de Promoció de Ciutat, també s'ha comptat amb la col·laboració del Pla de Dinamització Comercial Cambrils Obert. Les primeres accions comunicatives començaran amb l'edició de flyers, on s'expliquen les principals idees de la campanya, i que els diferents comerços lliuraran amb les seves compres i amb bosses amb l'eslògan de la campanya "Digues no a la venda ambulant il·legal", i amb distintius a les zones més afectades.

Comenta aquest article