Informació general

El grup Tazzuff ofereix una mostra del seu repertori de música tradicional

Per Redacció

El grup Tazzuff en un moment de la seva actuació, ahir a la nit, a l'auditori del Parc del Pescador

El Parc del Pescador va acollir ahir a la nit l'actuació en concert del grup Tazzuff, dins del programa d'actes Estiu Festiu, un concert s'havia de celebrar el passat dimarts 7 d'agost i que  es va suspendre en previsió de possibles pluges.

La formació, nascuda a finals de l'any passat, va oferir un ampli repertori de músiques tradicionals de ball, tant en parella com en grup i amb gèneres propis de Catalunya, Occitània, França, el País Basc i d'altres indrets del món. Tot plegat amb músiques de composició pròpia íntegra i un treball específic de creació d'harmonies i contracants melòdics, buscant una sonoritat oberta i pròpia del grup.

El conjunt està format per Adrià Grandia –viola de roda electroacústica–, Marcelo Acosta –baix elèctric–, Aleix Armengol –acordió diatònic–, Marc del Pino –acordió diatònic– i el cambrilenc del grup, Dídac Sauret, que toca diferents instruments com el caixó, el djembé, els plats, la tinaja i percussió menor. El cambrilenc integrant del grup Tazzuff també va formar part del grup d'animació infantil Maroma i del grup la Sambé, i té estudis musicals en l'àmbit del jazz i la música moderna a l'escola de música de Badalona.

Comenta aquest article