Informació general

Eleccions municipals

Oliver Klein: «Donem-li confiança a allò que funciona»

El Nou Moviment Ciutadà presenta la seva llista sota el lema «Cambrils, bona feina, bona gent» reivindicant la tasca al govern des de la moció de censura

Per Andreu Dalmau

Oliver Klein durant el seu discurs a la presentació de la llista del NMC
Oliver Klein durant el seu discurs a la presentació de la llista del NMC | Andreu Dalmau

El Nou Moviment Ciutadà va presentar, ahir al cinema la Rambla de l’Art, la seva llista de cara a les eleccions municipals del 28 de maig. L’acte, que va tenir com eix principal el discurs de l’actual alcalde de Cambrils i candidat per l’NMC Oliver Klein, va tenir un aire reivindicatiu: "Mai en tan poc temps s’ha fet tant", deia Klein.

El candidat del NMC va presentar l’eslògan de la campanya: "Cambrils, bona feina i bona gent" i també va recalcar que el seu partit no rep directrius ni des de Madrid ni des de Barcelona. En el seu discurs, Klein va remarcar el treball que s’ha fet en els tres grans projectes del seu breu mandat: "Hem capgirat el municipi amb l’obra de la Rambla. Volem fer la ciutat esportiva més gran del sud de Catalunya al voltant de l’Avinguda de l’Esport. Hem d’unir la vila i el port des de la zona de l’antiga estació".

El líder del NMC també va destacar en quins aspectes podria millorar el municipi. "Hem de tenir els carreres més nets, hem de posar més policia als barris i hem de millorar el mobiliari i la il·luminació. Tot això es pot fer", aquestes són les tasques pendents de Klein, que es presenta per quarta vegada com alcaldable. Al final del discurs, va tornar a insistir demanant "confiança" en un projecte que "s’ha demostrat que funciona", i va demanar disculpes per si alguna vegada no han sigut prou àgils.

En acabar l’acte, tots els assistents van poder gaudir d’una fideuada a la porta del cinema.

Oliver Klein rebent el recolzament de la militància en acabar l'acte (Foto: Andreu Dalmau)

Punts claus del programa

El Nou Moviment Ciutadà presentarà més endavant el programa electoral al complet, però en l’acte de presentació de la llista ja es van avançar els que seran els punts clau:

1. Nova onada d'inversió pública amb projectes del C/Orquídies, l'Avinguda Diputació, C/ Colom, C/Pau Casals i el teatre Auditori com a prioritat.

2. Obrir una llar d'infants per a oferir places públiques municipals de 0 a 3 anys per a donar servei a Molí de la Torre i Vilafortuny.

3. Construir la nova Comissaria de la Policia Local de Cambrils i habilitar una comissaria de policia local a la platja durant la temporada alta.

4. Promoure la construcció d'habitatge de primera oportunitat per a joves i dotacional per a gent gran.

5. Crear la Ciutat de Esport de Cambrils amb un nou Palau d'Esports i una piscina olímpica. A Vilafortuny, construir noves instal·lacions esportives de primer nivell.

6. Nova llei de barris que uneixi la Pallissa i el barri de l'Estació amb el Celler i el Mercat Municipal al centre.

7. Pla de xoc contra la bretxa digital: facilitar els tràmits de l'administració local a la gent gran. Aposta decidida per les energies renovables instal·lar plaques fotovoltaiques a tots els edificis municipals.

8. Obrir l'ateneu els caps de setmana per a la celebració de concerts i construir un nou Skatepark.

9. Habilitar els patis de les escoles com a espai ciutadà. Impulsar una línia de batxillerat artístic així com cicles formatius relacionats amb l'esport, salut i les noves tecnologies

10. Crear aparcaments de titularitat municipal començant pel Parc del Pescador. Ampliar els criteris d'accessibilitat a les vies públiques del municipi.

Cares noves a la llista

Pel que fa a la llista que encapçala l’actual alcalde, l’NMC ha renovat algunes de les places capdavanteres. El buit que ha deixat Enric Daza al segon lloc de la llista l’ocuparà l’actual regidora d’Esports Natalia Pleguezuelos. En tercer lloc va Mar España, que considera que "l’empatia" és el més important per acostar-se als ciutadans. En quart lloc trobem a Antonio Martínez i en cinquè al Jose Àngel Garcia, que han reivindicat, tots dos, el lideratge d’Oliver Klein.

Aquesta és la llista completa del Nou Moviment Ciutadà de cara a les eleccions:

1. Oliver Klein Bosquet
2. Natalia Pleguezuelos Berlanga
3. Maria Del Mar España Gil
4. Antonio Martínez Martínez
5. Jose Ángel García Canton
6. Carlos Caballero Villanueva
7. Blanca Elena Morillo Gutierrez
8. Sonia Ascensión Montoro Morujo
9. Francesc Rodriguez Pallarés
10. Pamela Jane Burton Walmsley
11. Baba Dia Diallo
12. Ruben Hortigüela Martinez
13. Roser Molines Soligo
14. Josep Campama Sole
15. Concepción López Molina
16. Pablo Arrogante Arrogante
17. Antonia Costa Berengué
18. Walter Ochoa Guzman
19. Maria Teresa Diaz Biedma
20. Julio Escudero Rodríguez
21. Antonio Montero Romero

Suplents
1. Soledad Bellido Navarro
2. Juan Molina Bonilla
3. Carmen Viudez Triviño
4. Corneliu Razvant Razvant
5. Maria Nieves Royo Espinosa
6. Juan Antonio Calvo Morante
7. Ana Maria Ardila Montero
8. Alfred Flores Molas

Comenta aquest article