Informació general

Política

Juan Carlos Romera, alcaldable de Ciutadans, visita Brussel·les

Una delegació d'alcaldables i candidats del partit taronja han acudit in situ a una sessió del Parlament Europeu

Per Redacció

Imatge dels candidats de Ciutadans al Parlament Europeu
Imatge dels candidats de Ciutadans al Parlament Europeu | Cedida

Una delegació d'alcaldables i candidats de Ciutadans a les properes eleccions del dia 28 de maig han visitat diferents comissions del Parlament europeu per conèixer de prop com es pot aconseguir que fons europeus arribin als municipis.

L'eurodiputat del partit taronja Jordi Cañas va rebre els vint-i-cinc candidats desplaçats fins a Brussel·les, de poblacions com Reus, Salou, Vila-seca, Cambrils, La Canonja i Vandellòs-l'Hospitalet de l'Infant, per veure in situ una sessió parlamentària a l'hemicicle i participar ells mateixos en una altra sessió celebrada al Comitè de les Regions.

Els candidats de C's han pogut comprovar la importància dels debats i com es discuteixen i aproven les normatives que afecten al dia a dia dels municipis. Han comprovat que Europa “som tots" i que és des dels ajuntaments on es comença a crear "tot allò que després té una discussió política de màxima rellevància al Parlament d'Europa”.

Clara de Melo, portaveu i cap de premsa del grup Renew Europe, que engloba les formacions liberals a què pertany Ciutadans, va lamentar que “una gran part del treball que es realitza aquí – pel Parlament europeu – no surt gairebé mai als mitjans de comunicació, fent la impressió que a Brussel·les no es fa res”.

Comenta aquest article