Informació general

Els comerciants del Port uneixen esforços en el "dia contra la venda ambulant il·legal a Cambrils"

Per Berta Ruiz

Molts vianants i compradors portaven les seves compres en aquestes bosses vermelles de la campanya "Digues no a la venda ambulant il·legal"

El passat divendres a la tarda es va engegar des de l'Ajuntament de Cambrils i la Unió de Botiguers la campanya per combatre la venda ambulant il·legal amb el lema "Digues no a la venda ambulant il·legal", concentrada durant aquella mateixa jornada.

El regidor de Promoció de Ciutat –Oliver Klein– explicava a Revista Cambrils Diari Digital alguns detalls d'aquesta campanya, que pretén conscienciar la població sobre aquesta problemàtica. Segons Oliver Klein, "es va arribar a un acord amb tots els comerciants de la zona on es concentra especialment aquest problema per tal de tirar endavant una campanya unitària, amb una imatge unitària, i que es concentrés en un dia concret, i es va triar el dia 10 d'agost com a dia contra la venda ambulant il·legal". Oliver Klein va explicar que enguany la part de presència policial està funcionant amb el reforç d'agents al carrer, "amb una tàctica preventiva de vigilància que fa que els venedors ja no muntin la parada, per no haver de córrer després. I això ho complementem amb una acció divulgativa, explicant per què aquesta venda ambulant il·legal no és bona al nostre municipi, no només per ser competència deslleial, sinó també per la imatge del nostre port".

Durant la tarda de divendres, moltes de les botigues del port ja van començar a repartir material de la campanya, amb bosses vermelles que duien el lema "Digues no a la venda ambulant il·legal", i d'altre material promocional com díptics informatius, distintius, enganxines, etc. De fet, tot i que la campanya es va concentrar durant la tarda de divendres, els comerços que encara disposin d'aquest material el podran anar utilitzant durant aquests dies.

Per tirar endavant aquesta nova campanya, gestionada per l'Àrea de Promoció de Ciutat, també s'ha comptat amb la col·laboració del Pla de Dinamització Comercial Cambrils Obert.

Comenta aquest article