Informació general

Edgar Curto aconsegueix la primera posició en la carrera d'aquest cap de setmana a Amposta

Per Redacció



Edgar Curto al centre de la imatge en el moment de l'entrega del trofeu
El passat diumenge 12 d'agost el cambrilenc Edgar Curto va disputar una prova del Campionat Provincial a Amposta. Aquest campionat no és puntuable per a la Copa Catalana, ja que és a nivell de la demarcació de Tarragona. La carrera de diumenge no es va poder disputar amb tota normalitat, ja que no va ser possible que s'hi personés un metge i segons el reglament està prohibit disputar una cursa sense presència mèdica, ja que hi pot haver caigudes en solitari o bé en grup i és imprescindible una atenció mèdica immediata.

Per aquest motiu es va disputar una contrarellotge, així el risc és menor, almenys les caigudes en grup. En la seva categoria, de promeses, Edgar Curto va quedar campió provincial i va aconseguir el mallot.

Durant aquest mes d'agost, no es disputarà cap cursa més, i el proper mes de setembre es disputaran les quatre últimes: una Mont-roig, dues a Girona i l'última a Cunit.

En els propers dies l'Edgar estarà de vacances a Castella i Lleó i, amb una autorització de la Federació Catalana de Ciclisme, podrà disputar una carrera a Zamora, el proper 15 d'agost.

Comenta aquest article