Recull

Caldereta de corder




Asunción Cerrato
Ingredients
[per a 4 persones]

• Una espatlla de corder
• 2 filets de fetge de corder
• Una llesca de pa fregit
• Una fulla de llorer
• Ametlles torrades
• Alls
• Nyora
• Vi blanc
• Sal, pebre i oli


Preparació

En una cassola hi posarem oli i hi afegirem la carn de corder salpebrada i tallada en trossos grans, la fulla de llorer, la nyora i els filets de fetge. Tot això ho cobrirem amb aigua i ho deixarem coure uns tres quarts d’hora a foc lent fins que estigui ben cuit. A continuació farem la picada. Per fer-la, primer traurem la nyora i els filets de fetge cuits de la cassola i ho posarem en un morter. Hi afegirem dos o tres grans d’all cru, la llesca de pa fregit i unes quantes ametlles torrades i farem la picada. Quan estigui feta, l’afegirem a la carn i ho deixarem coure uns 10 minuts més.

Comenta aquest article