Gastronomia
La Guia Gourmand torna a l'escenari gastronòmic
La publicació fundada per Fèlix Llovell s'activa de nou, un any després de la mort del seu creador
La Guia Gourmand, fundada pel periodista tarragoní Fèlix Llovell i pel fotoperiodista Ramón Segú, retorna a l’escena gastronòmica després d’un any de parèntesi. Coincidint amb l’aniversari de l’adéu del Fèlix Llovell –creador de la guia, i que ens va deixar el 1 de juny del 2022– la Guia Gourmand aixeca novament el teló per continuar amb el llegat i la magnífica feina periodística realitzada per Llovell i tot el seu equip de col·laboradors.
L’esperit Llovell segueix impregnant la Guia Gourmand, tot un referent a Catalunya, Andorra i altres llocs d’interès i que, des de l’any 1992, suma més de tres dècades donant a conèixer amb bon criteri restaurants, hotels i tot allò vinculat al sector de la gastronomia. I ho farà com sempre mitjançant el portal web www.guiagourmand.cat i a instagram @guiagourmand. A més, els lectors podran trobar que la Revista ‘Gastronomia i Turisme’ està integrada a la guia.
L’’Equip Gourmand’ està format per Fèlix Lluis Llovell, director i fill del fundador; l'esposa del Fèlix, Mery Ferret, com a directora adjunta; la periodista Marta Pérez, neboda del Fèlix i el periodista Helder Moya, tots dos com a caps de redacció; la influencer Montse Jo també forma part de l’equip, conjuntament amb el fotoperiodista Ramón Segú ‘Chinchilla’ i Berta Sendra, com a col·laboradora. La parcel·la administrativa està encapçalada per Fani Mompó.
Fèlix Lluis Llovell i Mery Ferret expliquen que «durant tants i tants anys, la passió del Fèlix va ser la Guia Gourmand, era com un fill per ell, per tant, quina millor manera de rendir-li un bon homenatge que tornant a posar-la en marxa» i afegeixen que «el procés por tornar-la a activar ha necessitat d’una maduració important, ja que la capacitat de treball del Fèlix era inacabable. Per tant, l’equip que hem format, volem continuar el seu llegat, adaptats al temps que disposem, i amb la premissa de professionalitat i criteri, dos pilars de la Guia Gourmand de sempre».
D’entre les novetats que els lectors de la guia podran trobar al portal web, els emocionarà llegir un article homenatge a Fèlix Llovell, elaborat gràcies a les aportacions d’infinitats d’amics i amigues del ‘Maestro’, i que ens han fet arribar durant aquest any de parèntesi de la Guia Gourmand. Un any de pausa, cuinant a foc lent la reaparició del llegat de Fèlix Llovell, qui amb la copa a la mà, avui diria tot brindant, aquella frase que sempre el caracteritzava: ¡somos los mejores!