Informació general

La Policia Local deté un home que havia comès un furt prop de la platja de la Llosa

Per Redacció

El passat 14 d'agost, entorn a les onze del matí, la Policia Local de Cambrils va rebre un avís de la Guàrdia Civil de Cambrils alertant que uns veïns del carrer del Golf de Sant Jordi havien sorprès un home que havia comès un furt i que el tenien retingut. A la zona s'hi va traslladar una dotació de la Policia Local, que gràcies a la col·laboració ciutadana, van poder aturar i detenir un individu identificat com A.H.I, de 42 anys i veí de Pamplona, que havia comès un furt per la zona de la platja de la Llosa. Els agents van poder localitzar un telèfon mòbil prop d'aquest lloc, objecte que l'individu havia sostret i llençat abans de ser atrapat pels veïns i banyistes.

La Policia Local va procedir a la seva detenció i a la instrucció de diligències per furt. Posteriorment, i gràcies a gestions posteriors, es va poder localitzar el passat 16 d'agost un vehicle turisme marca Peugeot, propietat d'una agència de lloguer, que també havia estat apropiat indegudament pel mateix individu el passat 27 de juliol a la localitat de Blanes.

Abocaments indeguts

Per altra banda, la Policia Local també va emetre quatre actes de denúncia per comportament incívic d'alguns veïns de la zona del barri de l'Eixample Platja que havien abocat residus domèstics en contenidors de runes d'obres, al carrer de les Balears.

Comenta aquest article