Informació general

Es deté un home involucrat en una picabaralla en un establiment, després que aquest fugís davant la presència policial

Per Redacció

El passat 16 d'agost, a un quart de dues de la matinada, la Policia Local va rebre un avís alertant que s'estava produint una baralla en la terrassa d'un establiment ubicat al carrer de Robert Gerhard. Al lloc s'hi va desplaçar una dotació de la Policia Local, que va observar com dues persones estaven injuriant el propietari de l'establiment –un home subsaharià veí de Tarragona– amb comentaris de tipus racista.
 
Quan la Policia va intentar detenir un dels dos individus causants del desordre públic, aquest va iniciar una ràpida fugida a peu pel barri del Port, iniciant una persecució a la qual es va afegir una segona dotació policial. Finalment, l'home va ser localitzat a la rambla de Jaume I, prop del carrer de Roger de Llúria, on va oferir una violenta resistència als agents de la Policia Local. No obstant, el van poder reduir i detenir. L'individu va ser identificat com M.M., de 45 anys i veí de Cambrils.

S'han instruït diligències d'infraccions penals per desordre públic, desobediència i resistència als agents de l'autoritat i amenaces.

Atropellament

Aquell mateix dia, 16 d'agost, es va produir un atropellament a l'avinguda de la Diputació, a l'alçada de l'hotel Centurión, quan el conductor d'un vehicle turisme, que procedia d'un carrer transversal, va efectuar una maniobra de canvi de direcció cap a l'esquerra i va atropellar un vianant identificat com L.R., de 52 anys i veí de Cambrils, que travessava la calçada fora del pas de vianants. El vianant va resultar ferit, tot i que se'n desconeix el seu pronòstic. Al lloc es van desplaçar dotacions de la Policia Local i una ambulància.

Comenta aquest article