Societat

Festes del Barri de l'Eixample

Ja es pot veure a Youtube l'audiovisual commemoratiu dels 45 anys de les festes del barri de l'Eixample

L'Arxiu Municipal ha col·laborat aportant les fotografies que conformen aquest documental

Per Redacció

Portada del documental "Vida i festa del nostre barri"
Portada del documental "Vida i festa del nostre barri" | Cedida

Des d'aquesta mateixa setmana ja es pot veure a Youtube l'audiovisual que recull fotografies històriques de les festes del barri de l'Eixample. Aquesta activitat commemorativa del 45è aniversari ha estat possible gràcies a l'Arxiu Municipal que ha col·laborat amb el recull d'imatges.

Totes aquestes fotografies es conserven al Fons Oleastrum, al Fons de l'Ajuntament de Cambrils, al fons Ramon Ortiga, al Fons Josep Maria Güell Esteve i d'altres particulars. En aquest audiovisual es pot escoltar com veïns i veïnes del barri expliquen els seus records i vivències relacionades amb la festa. L'estrena del documental es va dur a terme el passat divendres 16 de juny a l'avinguda Vidal i Barraquer davant d'unes 120 persones.

Aquesta ha estat una de les moltes activitats que s'han dut a terme durant el cap de setmana per celebrar el 45è aniversari de les festes veïnals. Una altra de les destacades és la de pintar el Mural del Barri, a l'edifici de l'Antic Escorxador, i que estarà acabat en les pròximes dues setmanes.

Comenta aquest article