Esports

Rem

Vent d’Estrop Vogadors s’endu quatre victòries a la regata de Flix

El club cambrilenc va participar en sis categories de la segona prova de la Lliga Catalana de Llagut

Per Redacció

L'equi absolut femení va aconseguir la primera posició a Flix
L'equi absolut femení va aconseguir la primera posició a Flix | Cedida

El passat diumenge 18 de juny es va disputar la segona regata de la Lliga Catalana de Llagut en aigües del riu Ebre a la vila de Flix, en la que els Vogadors Vent d’Estrop de Cambrils van participar en un total de 6 categories, desplaçant a una seixantena d’esportistes. En aquesta segona regata, el club va aconseguir 4 victòries, una segona posició i una setena.

La  jornada de regata va estar en suspens una bona estona a primera hora amb motiu de la tempesta amb component elèctric que va obligar a suspendre les mànegues classificatòries en les categories de menys participants així com les finals C (que donen lloc a les posicions 9 a 12) i no va ser fins les 10h30 que es van iniciar les mànegues contrarellotge.

L’Escola de rem consolida la primera posició en infantil i cadet femení

En categoria infantil, la tripulació mixta cambrilenca va aconseguir la primera posició en una regata que van encapçalar des de l’inici, amb un temps total de 3:09’30 superant a Nàutic Flix, Rem Pescadors 1, Rem Pescadors 2 i AE Xino-Xano.

En la categoria cadet femení, a les que van suspendre la mànega contrarellotge, van liderar la regata amb autoritat d’inici a final per davant de Santa Cristina, Rem Pescadors i Rem Badalona amb un temps de 3:02,50.

En categoria veterana, la tripulació femenina, van fer el vuitè millor temps a la mànega classificatòria i per tant, van classificar-se per a la final B en la que van acabar terceres, per tant, setena posició final amb un temps de 6:02,40.

Per la seva part, la tripulació masculina en canvi, va aconseguir el segon millor temps a la contrarellotge i un cop a la final es va imposar a AE Xino-Xano, Rem Arenys i AE Llop de Mar, amb un temps de 5,23:50 fent la primera posició final.

L'equip cadet femení va aconseguir la primera posició en la regata. (Cedida)

Victòria de l’absolut femení en una final d’infart

En categoria absolut femení, les cambrilenques les van deixar sense poder fer la contrarellotge i per tant, van haver d’anar a final directa. La regata va ser un frec a frec amb les noies de Rem Mataró, van sempre anar sempre per davant de l’equip maresmenc i van acabar entrant en primera posició amb una diferencia de 3 segons, amb un temps de 8:53,30 per davant de Rem Mataró, i ja molt més despenjades Rem Cambrils i Rem Premià.

Finalment, en categoria absolut masculí, la tripulació de Cambrils , també en final directa, amb una tripulació amb molts canvis en relació a l’anterior regata va fer la segona posició, superats per Rem Mataró amb un temps de 8:29.40.

La propera regata es disputarà el diumenge el 2 de juliol a Lloret de Mar, concretament a Sa Caleta, regata organitzada per Rem Pescadors.

L'equip veterà masculí va assolir la primera posició de la prova. (Cedida)
L'equip absolut masculí va quedar en segon lloc a la regata. (Cedida)

 

Comenta aquest article