Societat

Festa Major de Sant Pere

El Matí Mariner enceta la Festa Major de Sant Pere

El vermut, les cucanyes i el concert de Fenya Rai van omplir el parc del Pescador al llarg del matí i del migdia

Per Maria Vidal

Els Fenya Rai van animar el vermut mariner
Els Fenya Rai van animar el vermut mariner | Maria Vidal

Cambrils ja ha donat el tret de sortida al programa d’actes de la Festa Major de Sant Pere aquest cap de setmana. El parc del Pescador va ser ahir l’escenari del Matí Mariner, el primer d’un conjunt d’actes que aquests dies organitzen els Mariners i Marineres i que va incloure vermut, cucanyes a càrrec de l’Agrupament Escolta i Guia Gent de Mar i un concert del grup musical Fenya Rai.

Infants de totes les edats van gaudir de cucanyes tradicionals, situades al costat de la barca “Marinera” a partir de les 11 h. Els xiquets i xiquetes van poder jugar al 4 en ratlla i al 3 en ratlla, posar a prova la seva punteria o practicar l’hoquei de taula. L’AEiG Gent de Mar també va aprofitar aquest moment per donar a conèixer la seva tasca com a entitat.

Infants de totes les edats van gaudir de cucanyes tradicionals (Foto: Maria Vidal)
Els xiquets i xiquetes van poder jugar a diversos jocs (Foto: Maria Vidal)

 

Els Mariners i Marineres van començar a servir vermut a preus populars paral·lelament, al costat de la pèrgola del parc. El grup de música Fenya Rai, originari de Valls, va amenitzar i animar el Matí Mariner amb el seu repertori de música tradicional i popular catalana. Tot i que els quatre músics van iniciar el concert a l’escenari, van acabar-lo tocant entre el públic, ja molt nombrós, que els va acompanyar cantant i ballant cançons conegudes per tothom.

El concert dels Fenya Rai va començar a l'escenari del parc del Pescador (Foto: Maria Vidal)

 

Comenta aquest article