Societat

Festa Major

Sopar mariner, concert i la pluja com a convidada sorpresa

El sopar mariner ha estat una de les novetats de la programació d'enguany i va comptar amb la participació d'unes 300 persones

Per Lluís Rovira i Barenys

La pluja va fer acte de presència en determinats moments del sopar
La pluja va fer acte de presència en determinats moments del sopar | Lluís Rovira i Barenys

La pluja va voler acompanyar la celebració del sopar mariner, una de les novetats de la Festa Major de Sant Pere d'enguany. Una pluja suau i intermitent que no va impedir que la gent que ja havia comprat els tiquets amb antel·lació pogués sopar al parc del Pescador. El sopar va tenir una feina prèvia amb la col·locació de taules, cadires i la barra de bar, per un costat, i l'elaboració dels fideus rossos a les instal·lacions de la Confraria de Pescadors, per una altra. Els tiquets previstos pel sopar, un total de 300, es van exhaurir el diumenge passat. El sopar va cosistir amb el palt de fideus rossos, la beguda, i els postres amb síndria o coca. També hi havia la possibilitat de comprar seitó fregit.

Paella de fideus rossos, al sopar mariner d'ahir a la nit (Foto: Lluís Rovira i Barenys)

Concert i pluja intensa

Una mica més tard de les 10 de la nit es va iniciar el concert Corrandes de la mar, amb els Oncle's Band. Quan anaven per la quarta cançó, la pluja es va intensificar i es va haver de suspendre el concert. La pluja va tornar a aturar-se, va deixar una petita treva fins que poc després de les 23 h i precedida d'unes ratxes de vent, hi va tornar. Va ser llavors que va caure el xàfec fort. Això va fer que no es pogués celebrar el que havia de ser la festa final jove del sopar, amb la música que havien de punxar les PD Petxines i que la gent que quedava al parc quedés ben xopa. Un fi de festa passat per aigua però amb la sensació que tot plegat hauria pogut ser molt pitjor.

Servint el sopar, al parc del Pescador (Foto: Lluís Rovira i Barenys)
Concert dels Oncle's Band que es va haver d'interrompre per la pluja (Foto: Lluís Rovira i Barenys)

 

Comenta aquest article