Informació general

38 entitats cambrilenques participaran a la segona edició de la Mostra d'Entitats

Per Lluís Rovira i Barenys

Representants de 38 entitats van ser presents ahir al vespre a la reunió preparatòria de la segona Mostra d'Entitats de Cambrils

La sala de plens de l'Ajuntament va acollir, ahir al vespre, la segona trobada amb les entitats que han de participar en la Mostra d'Entitats de Cambrils, que se celebrarà el proper 16 de setembre al Parc del Pescador.

Fins ara són 38 les entitats que s'han inscrit per participar en aquesta segona edició de la Mostra. La reunió d'ahir al vespre va servir, entre d'altres coses, per fer el sorteig per a la distribució de l'espai que ha d'ocupar cadascuna d'elles i establir el programa d'activitats que s'ha de portar a terme durant tota la jornada.

Ampli ventall d'activitats

Una de les finalitats de la Mostra d'Entitats és la de fer palesa la diversitat cultural i associativa de Cambrils. Les entitats participants mostren, dins el seu espai, l'activitat que estan portant a terme durant l'any. A banda, hi ha programades tot un seguit d'activitats fora dels espais de cada entitat. Així doncs, com a activitats puntuals, hi haurà tirada de bitlles catalanes, ballada de sardanes, projecció del documental "Dona gran . Un món per aprendre", demostració de tir amb arc, demostració de puntes de coixí, ball de sevillanes, demostració de salsa, una gimcana infantil o un espectacle de circ, i es clouran les activitats amb les actuacions del ball de diables "Els Cagarrieres" i del Ball de Bastons.

A banda, durant tot el dia s'aniran fent altres activitats dins dels espais de les entitats. Tal i com es va fer l'any passat, el Consell Consultiu de la Pesca s'encarregarà de preparar els fideus rossos i els musclos amb romesco per al dinar en previsió que unes 500 persones, principalment membres de les entitats, hi participin amb la compra d'uns tiquets.

Comenta aquest article