Informació general

La Biblioteca acull fins el proper 2 de setembre l'exposició "Salvador Espriu lluny d'aquí, prop d'aquí"

Per Redacció



L'exposició es pot veure a la Biblioteca Municipal fins el proper 2 de setembre

Des del passat 20 d'agost la Biblioteca Municipal acull l'exposició itinerant "Salvador Espriu lluny d'aquí, prop d'aquí" que passarà per un total de 17 biblioteques públiques de Catalunya, entre el 2 de maig i el 23 de desembre, i té per tema la biografia i obra de Salvador Espriu.

L'exposició està formada per uns plafons, una selecció de llibres, i una vitrina amb titelles que són els suports a través dels quals s’ofereix una cronologia de l’autor i una introducció a la seva obra teatral, amb especial èmfasi a Primera història d’Esther.

L’exposició, que està ubicada al primer pis de la Biblioteca, ha estat produïda pel Teatre Nacional de Catalunya i per la Institució de les Lletres Catalanes, i comissariada per Jordi Castellanos. L'objectiu de l'exposició és que el muntatge sigui un complement a les activitats que organitzen, de manera periòdica, les biblioteques amb l’objectiu de despertar l’interès dels usuaris per tota mena de temes de l’àmbit de la cultura i el coneixement. L'exposició es podrà veure fins el proper 2 de setembre.

Comenta aquest article