Informació general

Un grup de 12 joves ocasionen diversos danys i amenacen als propietaris d'un establiment al carrer del Consolat de Mar

Per Redacció

El passat 18 d'agost a les 00:25 hores la Policia Local va rebre avís que s'estaven produint violents aldarulls i amenaces amb arma blanca en un establiment comercial al carrer del Consolat de Mar. Al lloc dels fets s'hi van comissionar dues dotacions de la Policia Local, que van ser informats que un grup de joves havien entrat en l'establiment i un d'ells havia intentat sostreure un joc d'arracades essent sorprès per un dependent, mentre que un altre jove va reaccionar amenaçant al propietari amb un ganivet.

Els joves van abandonar el lloc dels fets i van tornar-hi més tard amb un altre grup més nombrós, aproximadament una dotzena de persones que van ocasionar diversos danys en l'establiment i van amenaçar de forma reiterada als propietaris. Acte seguit, al veure que diverses persones alertaven telefònicament a la Policia Local, els joves van abandonar precipitadament el lloc. Es va iniciar una batuda i gràcies a la col·laboració de diversos ciutadans, sobretot francesos, es van localitzar a la plaça del Pòsit, a la rambla del Regueral, i al passeig d'en Prat d'en Forés un total de 8 joves menors d'edat implicats en els fets, i l'autor de l'amenaça amb arma blanca, identificat com E.J.B, de 17 anys, veí de Badia del Vallès.

Un cop traslladat a la comissaria de la Policia Local, els joves van ser lliurats als familiars i a les persones responsables dels menors, i es van instruir diligències per amenaces, falta de furt i infracció penal de danys intencionats i desordre públic. Es va convocar als principals encausats a personar-se a la Fiscalia de Menors a Tarragona, el passat dilluns dia 20 d'agost.

Marxar sense pagar

El mateix dia a les 23:00 hores mentre agents de la Policia Local efectuaven tasques de vigilància per la zona del port van rebre l'avís que s'havia comès una estafa per part d'uns joves en un restaurant del carrer Consolat de Mar i que el personal de l'establiment tenien retinguts alguns dels autors a uns 100 metres de distància del local. Els agents es van comissionar fins el lloc dels fets i van identificar a S.P.V de 23 anys i veïna de Reus i I.B.G. de 24 anys, veïna dels Pallaresos, que havien consumit en un restaurant per un import de 155 euros i havien marxat del lloc sense abonar la factura.



Comenta aquest article