Cultura

Cinema

El cinema a dos euros pels majors de 65 anys arriba a Cambrils

Cada dimarts La Rambla de l'Art oferirà aquest preu gràcies a una subvenció del govern espanyol

Per Redacció

Imatge del cinema La Rambla de l'Art
Imatge del cinema La Rambla de l'Art | Lluís Rovira i Barenys

Els majors de 65 anys ja poden anar al cinema Rambla de l'Art per només 2 euros gràcies al programa Cine Sènior. La sala cambrilenca s'acull des d'avui al Reial Decret del govern espanyol que subvenciona part del preu de les entrades d'un dia setmanal a més de 400 cinemes de tot l'estat, onze d'ells a Tarragona. A Cambrils, aquest dia amb preu reduït serà els dimarts i avui ja és efectiva la reducció de preu.

Les entrades només es podran comprar a taquilla, amb la identificació prèvia de la persona i l'acreditació de la seva edat. Aquesta subvenció és compatible amb qualsevol altra ajuda de l'administració i estarà activa fins a finals de 2023.

L'objectiu de les ajudes és que les persones de 65 anys o més tornin a les sales de cinema després de la pandèmia, ja que només un 6% de persones en aquesta franja d'edat va, com a mínim, una vegada a l'any al cinema, segons dades del govern espanyol.

Aquesta setmana es poden veure a La Rambla de l'Art les pel·lícules “Vacaciones de verano”, “Una família de superherois”, “Los girasoles de Van Gogh” i “Indiana Jones: el dial del destí”.

Comenta aquest article