Informació general

La mala mar provoca l'anul·lació de la regata de catamarans organitzada per l'Estació Nàutica Salou - Cambrils - Mont-roig / Miami Platja

Per Redacció

La mala mar va ser la protagonista de les platges del municipi, durant tota la jornada del dissabte

Aquest passat dissabte al migdia estava previst que se celebrés una regata de catamarans de vela lleugera, organitzada per l'Estació Nàutica Salou-Cambrils-Mont-roig/Miami Platja, al Beach Club WindCambrils, situat a la platja del Regueral, però la mala mar i les condicions climatològiques adverses no va permetre que la regata es pogués celebrar i es va aplaçar a diumenge.

A la regata s'hi havien inscrit un total de 23 catamarans, vinguts dels diferents clubs i centres de vela de la Costa Daurada, com per exemple Altafulla i Mont-roig, però finalment diumenge només hi van participar una vintena. Diumenge l'estat de la mar era l'òptim per celebrar la regata, però el que no acompanyava era el vent. Tot i el poc vent, al matí es va intentar realitzar la regata, aprofitant una ràfega de vent, però no es va poder finalitzar per falta de vent. Finalment a última hora de la tarda, els catamarans van intentar-ho de nou i els guanyadors van ser Nacho Cardona i Xavi Prats amb un catamaran Tiger 18.

Tal i com explicava el gerent de l'Estació Nàutica –Joan Carbonell– l’esdeveniment pretén ser una concentració d’aficionats d’aquest tipus d’embarcació i de la vela, alhora que es vol consolidar com a una regata de final del mes d’agost al litoral cambrilenc.
 
Aquesta primera regata de l’estiu 2007 donarà pas a mitjans de setembre a una segona regata de catamarans, que tindrà lloc a Mont-roig, a través del Centre de vela Sport Center Els Prats. Amb aquestes regates es vol consolidar esdeveniments nàutico-esportius que fomentin la pràctica de la vela alhora que es pretén difondre les bones característiques nàutiques de la zona per l’aprenentatge i la pràctica d’aquest esport a l’entorn de l’Estació Nàutica Salou-Cambrils-Mont-roig/Miami Platja.

Comenta aquest article