Societat, Cultura

Celebració

David Callau pintarà avui en directe la portada del 70è aniversari de Revista Cambrils

L'acte cultural, que comptarà amb actuacions de música, dansa i poesia, es farà a les 22 hores a l'auditori del Parc del Pescador

Per Redacció

Cartell de l'acte cultural protagonitzat per David Callau i emmarcat en el 70è aniversari de Revista Cambrils
Cartell de l'acte cultural protagonitzat per David Callau i emmarcat en el 70è aniversari de Revista Cambrils | Marcel Blàzquez

Revista Cambrils continua la celebració dels seus 70 anys. Avui, dissabte 22 de juliol a les 22 hores, l’auditori del Parc del Pescador acollirà un gran espectacle a càrrec de l’artista local David Callau, que pintarà en directe, i en gran format, la portada commemorativa del 70è aniversari que sortirà publicada al setembre. 

L’acte està obert a tothom i serà una vetallada farcida d’art pictòric, música, poesia i dansa. L’artista reconegut internacionalment estarà acompanyat a l’escenari per la cantant vallenca Maria Jacobs, per la barcelonina Alba Robles i per la cambrilenca Pilar Palomo. També actuaran la Coral Arsis de l’Hospitalet de l’Infant i la ballarina Amaya Dorronsoro Arin, de Tarragona. Una vetllada on també hi haurà lloc per la poesia amb la lectura de poemes de la Montse Gibert per part del cambrilenc Jordi Benaiges.

El col·laborador i membre de l’Associació Cultural Revista Cambrils, Pere Martí, serà l’encarregat de presentar aquest espectacle artístic, produït i realitzat per Laura Moreno i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cambrils, del Departament de Cultura i Repsol.

Amb aquesta vetllada Revista Cambrils vol celebrar amb els cambrilencs i cambrilenques el seu 70è aniversari, una celebració que es va iniciar el passat mes de març amb el sopar de gala i que continuarà en els propers mesos amb altres actes que s’anunciaran en el seu moment. Tots els subscriptors rebran al mes de setembre la portada commemorativa realitzada per David Callau, que des del primer moment s’ha mostrat molt il·lusionat amb aquest projecte. També a les llibreries es podrà trobar el número especial dels 70 anys. Cal dir que el quadre que pintarà l’artista en directe el cedirà a l’associació per poder-lo penjar a la seva seu.

Comenta aquest article