Informació general

Bona acollida de la X edició de la Fira de Rebaixes celebrada durant aquest cap de setmana

Per Redacció

Enguany, la Fira Rebaixes ha comptat amb un total de 85 parades instal·lades al llarg del passeig a l'avinguda de la Diputació

La Unió de Botiguers de Cambrils, conjuntament amb Cambrils Obert ha organitzat aquest passat cap de setmana la X edició de la Fira Rebaixes. El president de la Unió de Botiguers de Cambrils –Salvador Colom– fa un balanç molt positiu d'aquesta nova fira "el temps ens ha acompanyat i les vendes han anat molt bé, sobretot dissabte, que tant matí com tarda va haver-hi molta gent". Segons Colom, els comerços estan molt satisfets de com ha anat la fira, ja que han pogut liquidar bona part dels estocs de la temporada.

La fira ha comptat amb un total de 85 parades instal·lades al llarg de l’avinguda de la Diputació. En aquesta edició de la Fira hi han participat una seixantena d’establiments amb gran assortiment en tot tipus d’articles, a preus molt rebaixats. Des de roba infantil o d’home i de dona, a talles grans, prêt à porter, roba esportiva, bany, llenceria, pell i marroquineria, complements, sabateria, roba per la llar, mobles i decoració o petit regal o joguines.
 
Tots els establiments que hi han participat són comerços del municipi que formen part de Cambrils Obert. L'objectiu de la fira és que les botigues puguin liquidar l’estoc restant de la temporada d’estiu i que els compradors tinguin l’oportunitat de comprar els productes amb descomptes molt atractius, de mínim el 50%.

Comenta aquest article