Esports

Vòlei platja

Cambrils continua apostant pel turisme esportiu acollint el Campionat de Catalunya de vòlei platja

La platja del Regueral serà l'escenari, dissabte i diumenge, de la sisena prova de la competició

Per Andreu Dalmau

Alfredo Clúa, Camí Mendoza i Óscar Novillo durant la presentació del Vichy Catalan Volei Tour 2023
Alfredo Clúa, Camí Mendoza i Óscar Novillo durant la presentació del Vichy Catalan Volei Tour 2023 | Andreu Dalmau

Cambrils continua amb l'aposta decidida pel turisme esportiu. El canvi de govern al consistori no frena la voluntat de desestacionalitzar el principal sector del municipi mitjançant una oferta esportiva de qualitat. Per Alfredo Clúa, alcalde de Cambrils, el Vichy Catalan Volei Tour que se celebra aquest cap de setmana és un exemple més de la “marca de qualitat” que ostenta el municipi pel que fa a esport, turisme i platges.

Les competències d'aquestes tres àrees les ostenta Camí Mendoza, que remarcava “l'oportunitat” que suposa aquest campionat per “projectar el municipi i les seves platges”. “Comptem amb 9 quilòmetres de platges i volem que siguin un escenari esportiu durant tot l'any”, destacava la regidora. En aquest sentit, l'alcalde també va reafirmar que la suma d'aquests tres elements és una “aposta guanyadora”.

Per la seva part, Oscar Novillo, gerent de la Federació Catalana de Voleibol, va descriure el Vichy Catalan Volei Tour com un “tàndem” d'èxit assegurat entre el vòlei i Cambrils: “són molts anys ja organitzant la competició aquí, ens sentim molt còmodes”.

Enguany, es disputa al nostre municipi la sisena de les vuit proves del campionat català de vòlei platja. Els partits començaran dissabte a les 9 hores i les finals de la prova, que es podran veure en directe per Esport3, es jugaran diumenge a partir de les 18 hores. El mateix diumenge al vespre es farà l'entrega de premis, tant masculí com femení. “És una jornada clau per a moltes parelles per aconseguir punts de cara al campionat, estarà molt disputat”, destacava Novillo. El campionat s'acabarà de decidir a les proves d'Empuriabrava i Badalona.

Comenta aquest article