Informació general

Amplia operació de la Guàrdia Civil al nucli dels Arcs de Vinyols

Per Redacció

Efectius de la Guàrdia Civil al carrer de Jacint Verdaguer, el passat dissabte al migdia

Dissabte al migdia un ampli dispositiu de la Guàrdia Civil va portar a terme una operació policial als Arcs, tocant a Cambrils, de la qual la Subdelegació del Govern a Tarragona no n'ha donat encara cap detall.

Una dotació dels cossos especials de la Guàrdia Civil formada per més d'una desena d'agents va intervenir dissabte a les dotze del migdia en un pis del carrer de Ventura i Gasol de Vinyols i els Arcs. Els agents, fortament armats, van rebentar la porta d'una vivenda i a més decomissar documentació i altre material, van procedir a la detenció d'un nombre indeterminat de persones, segons fonts presencials.

L'operació policial es va fer a plena llum del dia, davant l'expectació d'un gran nombre de veïns, i va destacar per la seva espectacularitat al tallar amb vehicles policials una part del carrer de Ventura Gasol per evitar una possible fugida, mentre que la part del darrera de la finca, al carrer de Jacint Verdaguer, també era custodiada per efectius de l'institut armat. Hi havia a més els vehicles en que es desplaçaven els agents.

Més tard més efectius de la Guàrdia Civil, en aquesta ocasió de paisà, van continuar les investigacions a l'interior de l'immoble. Fins el moment es desconeixen les causes que van motivar l'operació i també la situació i la identitat dels detinguts.

Comenta aquest article