Societat

El bon temps s'alia amb el 27è Aplec de la Sardana

Per Lluís Rovira i Barenys

El 27è Aplec de la Sardana va comptar amb la participació de les cobles Reus Jove i Flama de Farners

El 27è Aplec de la Sardana de Cambrils, que es va celebrar el passat dissabte 25 d'agost al parc del Pescador, va ser tot un èxit de participació. Gent vinguda de moltes poblacions de la demarcació de Tarragona van ser fidels a la cita sardanística cambrilenca. Els Amics de la Sardana, organitzadors de l'Aplec, estimen en més de 600 persones les que van participar a l'Aplec en un moment o altre. Segons Glòria Vilar, responsable de l'organització, "enguany hi ha hagut més gent que l'any passat. N'estem molt satisfets de com va anar tot plegat".
En aquesta ocasió, a més, el temps va ser un aliat de la trobada sardanista que va permetre desenvolupar l'aplec amb tota normalitat.

L'Aplec, que va comptar amb la participació de les cobles Reus Jove i Flama de Farners,  s'iniciava a 2/4 de 7 de la tarda amb una primera tongada de 13 sardanes. Després d'aquesta primera part es va fer un sopar al mateix Parc del Pescador en el que hi van participar 150 persones. A la nit es va fer la segona tongada que va comptar amb 13 sardanes més. L'Aplec s'acabava a quarts de dues de la matinada.

Comenta aquest article