Esports

Futbol

Oficial: el cambrilenc Estanis Pedrola a la Sampdoria

El cambrilenc arriba al club italià en qualitat de cedit amb una opció de compra condicionada de 3 milions d'euros

Per Andreu Dalmau

Estanis Pedrola en un partit amb el Barça Atlètic la passada temporada
Estanis Pedrola en un partit amb el Barça Atlètic la passada temporada | FC Barcelona

Ja és oficial. El cambrilenc Estanis Pedrola jugarà aquesta temporada a la UC Sampdoria, de la Serie B italiana. El fins ara jugador del FC Barcelona deixa el club català, després d'arribar al Juvenil fa dues temporades, tal com havien avançat diversos periodistes. L'acord inclou una opció de compra condicionada de 3 milions d'euros i el FC Barcelona es reservaria una opció de recompra de 7 milions d'euros i un 50% d'una futura venda.

Pedrola (2003, Cambrils) havia estat, aquesta passada temporada al Barça Atlètic, a les ordres de Rafa Márquez. En 23 partits disputats –21 com a titular– va marcar 8 gols. Aquestes xifres i les bones sensacions no van fer, però, que Xavi l'inclogués en la gira pels Estats Units d'aquesta temporada.

El futur del cambrilenc passava per buscar un altre destí, si volia jugar en divisions superiors a la 1a Federació, on juga el filial blaugrana. Tot i que van sonar com a possibles interessats equips de primera divisió com l'Osasuna, el Cadis o el Girona, finalment, Estanis Pedrola viatjarà a Itàlia on defensarà la samarreta d'aquest històric club que ha baixat de categoria després de molts anys a primera.

Així ha anunciat l'equip italià el fitxatge d'Estanis Pedrola (Foto: Twitter UC Sampdoria)

 

Comenta aquest article