Cultura

Espectacle itinerant

«La Gran Família» torna a passejar per Cambrils

L'espectacle itinerant va cridar l'atenció a un gran nombre de turistes

Per Andreu Dalmau

«La Gran Família» passejant pels carrers del Port
«La Gran Família» passejant pels carrers del Port | Andreu Dalmau

La Gran Família va tornar a fer acte de presència ahir a Cambrils. L'espectacle itinerant ja havia actuat al nostre municipi en diverses ocasions, la darrera a l'estiu de 2021. Ahir, aquesta família amb peus gegants, va tornar a passejar-se pels carrers del port sota l'atenta mirada de una munió de turistes dins de la programació de Cambrileja l'Estiu.

Els actors van començar el recorregut al Parc del Pescador. La mare dels tres nens amb prou feines podia controlar-los i aquests van interrompre el trànsit a la rotonda de la Vela tot fent pallassades per la calçada. Més tard, i ja acompanyats per un seguici de curiosos, La Gran Família es va dirigir cap a llevant importunant a tothom que els mirava o s'aturava sorprès.

Un dels moments més graciosos va ser quan, els tres nens, van obrir les seves gegantines cames perquè els vianants passessin pel “túnel” que formaven. Els més petits s'ho van passar d'allò més bé amb aquesta “atracció itinerant” que es va passejar ahir a la tarda pel Port en el marc del programa Cambrileja l'Estiu.

L'espectacle va sortir del Parc del Pescador (Foto: Andreu Dalmau)
Grans i petit passàven pel "túnel" que formàven les cames d'aquests actors (Foto: Andreu Dalmau)

 

Comenta aquest article