Informació general

Quatre regidors del govern municipal tindran dedicació exclusiva en aquest mandat

Per Lluís Rovira i Barenys

Laura Forcadell –regidora de Protecció Ciutadana i Mobilitat–, Anna Peláez –regidora d'Hisenda i Gestió Estratègica–, Maricel Llaveria –regidora de Polítiques Socials i Salut– i Jordi Savall –regidor de Joventut, Festes i Oficina d'Atenció al Ciutadà estaran en dedicació exclusiva durant aquest mandat. La resta de regidors tindran un règim de dedicació parcial amb l'excepció de les regidores de CiU Mercè Dalmau i Lluïsa Rom que el tindran per assistència. Cal recordar que l'alcalde també té dedicació exclusiva.

Aquest règim de dedicacions dels regidors va ser aprovat per un decret d'alcaldia i ahir se'n va donar compte al ple en el punt número dos de l'ordre del dia.

Voluntat dels regidors

En el torn del control de l'acció de govern del ple d'ahir al vespre la regidora de CiU, Mercè Dalmau, va preguntar quin era el criteri que s'havia seguit per a determinar quins regidors havien de disposar d'aquesta dedicació exclusiva.

L'alcalde, Robert Benaiges, va respondre que el criteri ha estat el de seguir la voluntat dels regidors que ho han demanat, "que no es fa així a tot arreu?", va afegir l'alcalde. Benaiges va precisar que en cap cas es tractava d'un tema referent a la importància de les àrees ja que, segons va dir, "totes les àrees són importants i cadascun dels regidors que treballen en cada àrea considera que la seva àrea és la més important".

Comenta aquest article