Societat

Festes

Rècord d'assistència a les festes del barri de l'Eixample Platja

El sopar popular va acollir més de dues-centes persones i altres activitats com la cercavila amb els Nyanyos també van tenir molt afluència

Per Andreu Dalmau

Imatge de l'actuació del DJ la nit de dissabte a les festes del barri
Imatge de l'actuació del DJ la nit de dissabte a les festes del barri

Èxit d'assistència a les festes del barri de l'Eixample Platja que van acollir desenes de veïns a les seves activitats més destacades. L'organització celebra aquestes xifres que qualifica de “rècord”, sobretot durant el sopar popular de dissabte al qual van assistir més de dues-centes persones.

Les festes es van encetar divendres amb el pregó a càrrec de la regidora del barri, Laura Mellau, que va remarcar el tarannà “obert, acollidor i divers” del veïnat. Mellau també va rememorar temps passats en els quals jugava amb els seus germans pel barri: “és un barri de carrer, abans tot ho feies caminant”.

Laura Mellau va fer el pregó de les festes (Foto: Andreu Dalmau)

 

L'endemà, els timbalers Nyanyos van fer una cercavila que també va tenir bastant de seguiment, igual que el vermut electrònic del migdia. L'activitat estrella, però, va ser el sopar de dissabte que va comptar amb la participació de molta gent del barri. “Estem molt contents”, destaquen des de l'organització, “hi va participar gent de tota la vida que s'integra i participa en la vida del barri”. A la nit, va haver-hi ball a càrrec del Trio Solimar i, a la mitja part, es va fer la rifa de regals a càrrec de la Plataforma Empresarial Eixample Platja.

Diumenge es van tancar les festes amb un vermut electrònic, un dinar popular i, a la tarda, l'activitat infantil a càrrec de Montse Parra que també va ser molt ben acollida pels més petits.

Es van vendre dues-centes racions de fideus rossos (Foto: Andreu Dalmau)

 

Comenta aquest article