Informació general

Turisme de Cambrils promocionarà el turisme esportiu en la fira de turisme "Tour Natur" de Dusseldorf

Per Redacció



Imatge del material promocional editat per Turisme de Cambrils
Del 31 d’agost al 2 de setembre se celebrarà a la ciutat alemanya de Dusseldorf la fira Tour Natur, especialitzada en turisme actiu. Turisme de Cambrils enguany hi serà present de la mà de Turisme de Catalunya tenint al mostrador informació de fullets amb les diferents opcions d’activitats esportives que el visitant pot trobar a Cambrils.

Segons dades de la fira, la tipologia del públic és majoritàriament major de 25 anys i sobretot major de 55 anys on la preferència d’allotjament és el càmping. En referència a les àrees més interessants pels assistents al certamen els paquets de turisme actiu, el senderisme i cicloturisme són els més sol·licitats.

Turisme de Cambrils ha editat una guia, en sis idiomes, especial per aquest tipus d’accions. Es tracta d’un fullet informatiu on hi surten totes les empreses del municipi que ofereixen activitats: lloguer de bicicletes, submarinisme, tennis, creuers...així com els equipaments esportius municipals. En aquest enviament de material,  també s’hi ha inclòs el mapa de cicloturisme especial pels amants d’aquest esport on poden gaudir de 13 rutes per tota la Costa Daurada amb sortida i arribada a Cambrils.

Cal dir que Turisme de Cambrils pertany al Club de Turisme de Actiu de Turisme de Catalunya i al Club de Turisme Gastronòmic.Un Club de  Producte és un programa de treball, que permet treballar des de l’administració en conjunció amb el sector privat, amb l’objectiu d’estructurar i promocionar l’oferta turística catalana, de forma diversificada i especialitzada per productes turístics.
Els objectius de pertànyer al Club impulsen nous canals de promoció per a les destinacions i  comporten que Turisme de Catalunya posicioni Cambrils com a “Destinació de turisme especialitzat”, “Destinació de qualitat” i com a “Destinació de tot l’any”.

Segons la regidora de Turisme -Anna López- és important pertànyer a aquests clubs i aprofitar aquestes fires ja que detectem cada cop més que a Cambrils les activitats esportives i sobretot, les rutes cicloturístiques són demandes cada cop més sol-licitades per part dels nostres visitants i el municipi reuneix unes característiques i unes instal.lacions òptimes per la pràctica d’aquest esport.  


Comenta aquest article