Esports

Futbol

Estanis Pedrola marca el seu primer gol amb la samarreta de la Sampdoria

El futbolista cambrilenc va marcar en el seu quart partit amb l'equip, en l'enfrontament de Serie B davant el Venècia

Per Andreu Dalmau

Estanis Pedrola ha arribat cedit a la Sampdoria aquest estiu
Estanis Pedrola ha arribat cedit a la Sampdoria aquest estiu | Twitter (UC Sampdoria)

Estanis Pedrola ja ha entrat als llibres d'història de la UC Sampdoria. El futbolista cambrilenc va marcar el seu primer gol amb l'equip italià el passat dimecres, en el partit contra el Venècia. Pedrola, que va debutar a la Serie B el passat 19 d'agost, va rebre la pilota dins de l'àrea després d'una centrada i va rematar amb la cama esquerra.

El gol de Pedrola va obrir el marcador al minut 46, però no va servir perquè la Sampdoria s'endugués els tres punts. L'equip visitant va aconseguir remuntar amb dos gols al minut 76 i 89 de la segona part. El jugador cambrilenc va ser substituït al minut 91 i, amb aquest, ja és el tercer partit consecutiu en el qual és titular.

L'inici de temporada no ha estat gaire positiu per la Sampdoria. L'equip genovès va patir per eliminar als penals el FC Südtirol a l'encontre de Copa disputat el 14 d'agost –partit en el qual va debutar Pedrola– i ha perdut dos dels tres partits de Serie B que ha disputat. Només s'ha pogut imposar al Ternana Calcio en la primera jornada.

Cedit amb opció condicionada de compra

El fins ara jugador del FC Barcelona ha deixat aquest mes d'agost el club català, després d'arribar al Juvenil fa dues temporades. L'acord al qual van arribar els dos clubs inclou una opció de compra condicionada de 3 milions d'euros i el FC Barcelona es reservaria una opció de recompra de 7 milions d'euros i un 50% d'una futura venda.

Comenta aquest article