Esports

Tir olímpic

Les instal·lacions del Club de Tir Olímpic Cambrils acullen el campionat de Catalunya estàndard amb calibre 22 RL

Jordi Francesc Balañá va ser el millor classificat a la general

Per Redacció

En finalitzar la competició hi va haver aperitiu i el lliurament de diplomes
En finalitzar la competició hi va haver aperitiu i el lliurament de diplomes | Cedida

Amb motiu de la Festa Major Mare de Déu del Camí, el dia 9 de setembre, es van celebrar, a les instal·lacions del Club de Tir Olímpic Cambrils, les primeres fases del campionat de Catalunya estàndard amb calibre 22 RL.

A les 10:00 va començar la competició amb la participació de 31 esportistes, controlada pels àrbitres territorials Sr. Jordi Amorós Vidal, a galeria i Sr. Joan Carreras López, com a àrbitre de taula. En finalitzar la competició hi va haver aperitiu i el lliurament de diplomes corresponent a tots els participants de la competició, els quals es van lliurar fent esment als tres primers classificats de cada categoria: 1a classe, 2a classe i 3a classe.

El pòdium de la classificació general el van completar Jordi Francesc Balañá, Jaime Coll i Ramon Turallols.

Lliga Bori Esport

D'altra banda, el 10 de setembre, la Societé Catalane de Tir de Saint-Cyprien, França, va acollir la darrera fase de la Lliga Bori Esport 10è aniversari, que ha estat una vegada més un notable èxit.

Diversos esportistes joves del Club de Tir Olímpic Cambrils van participar en aquesta competició fent molt bones puntuacions. El torneig es va disputar amb dianes elèctriques a la galeria de 10 metres per a aire comprimit.

 

Comenta aquest article