El ciclista cambrilenc Edgar Curto es fa amb el XXXIV Trofeu Xàtiva

Curto també es va imposar al 59è Trofeu Vila de Juneda i consolida el seu bon estat de forma

Edgar Curto entrant a meta juntament amb el seu company d'equip
Edgar Curto entrant a meta juntament amb el seu company d'equip | Cedida

El passat 17 d'agost es va celebrar el XXXlV Trofeu Xàtiva on hi van participar 170 ciclistes de diverses nacionalitats. El cambrilenc Edgar Curto es va fer amb el trofeu després d'escapar-se, juntament amb un company, aconseguint una diferència de 42 segons respecte al 3er classificat.

Entre els corredors d'aquesta exigent cursa, hi havia la'ctual subcampió d'Espanya i dos dels millors corredors russos del món: Llia Shchegolkov i Vlas Shichkin. El recorregut era de 164 quilòmetres i 8 pujades puntuables. En el darrer port, va ser quan Curto i el seu company d'equip es van escapar respecte al pilot que va acabar molt fragmentat degut a la duresa del recorregut.

D'altra banda, el 28 d'agost es va celebrar el 59è Trofeu Vila de Juneda, on Edgar Curto va prendre part. El cambrilenc es va escapar juntament amb tres corredors més i va fer valdre la seva potència per caçar el trio i marxar en solitari després d'un atac a poques voltes pel final, entrant a meta en primera posició.

Edgar Curto consolida així el seu bon moment de forma que es va iniciar el passat mes de maig.

El cambrilenc Edgar Curto aixecant el trofeu (Foto: cedida)