Esports

10a posició per al Cambrils Raid Team en el Raid III Basextrem disputat a Sant Esteve d'en Bas

Per Redacció



Josep M Gibert i Marc Costa a Sant Esteve d'en Bas, aquest passat dissabte
El passat dia 25 d’Agost, Marc Costa i Josep M. Gibert (Cambrils Raid Team) van participar al III Raid Basextrem puntuable per a la Copa Catalana d’Open Raids, a la població de Sant Esteve d’en Bas a la comarca de La Garrotxa.

En aquesta ocasió hi van prendre part un un total de 38 equips. El Cambrils Raid Team, amb un temps 10 hores i 54 minuts va finalitzar a la 10ena posició de la general. A la prova que va ser molt llarga i dura de completar hi van prendre part, equips d’alt nivell.

La prova es va iniciar a les 7 del matí per fer front als 6 sectors dels que consistia el raid. Es va iniciar amb un sector d’“Ortofoto” per la població de Sant Esteve d’en Bas, i a continuació els participants van anar un altre cop a la sortida, on van haver d’agafar el material necessari per començar el sector 2 de BTT i cova. Seguidament es va haver de completar un sector de trekking amb una prova intermitja de tir amb arc per enllaçar amb el sector 4 de BTT. El sector 5, força complicat, va consistir en una cursa a peu, tir amb arc i rappel. Els darrer sector, va fer-se amb BTT fins a la població de Sant Esteve d’en Bas.

Aquest proper cap de setmana el Cambrils Raid Team disputa una nova prova de la Copa Catalana de Raids a Oliana.

Comenta aquest article