Esports

Rem

L'Ajuntament fa un reconeixement al club de rem AN Castro, de Castro Urdiales, pel seu agermanament amb Vent d'Estrop

El club de Castro Urdiales està agermanat amb els Vent d'Estrop Vogadors de Cambrils des de fa força anys i els intercanvis entre els dos clubs són freqüents

Per Redacció

Representants dels dos clubs amb les autoritats locals
Representants dels dos clubs amb les autoritats locals | Cedida

L'Ajuntament cambrilenc va fer un reconeixement al club de rem AN Castro, de la ciutat càntabra de Castro Urdiales, aquest passat dissabte 9 de setembre, aprofitant que una bona representació de xiquets i xiquetes del club es troben a Cambrils passant uns dies d'entrenament i d'esbarjo a la nostra localitat. El club de Castro Urdiales està agermanat amb els Vent d'Estrop Vogadors de Cambrils des de fa força anys i els intercanvis entre els dos clubs són freqüents.

La recepció a l'Ajuntament va ser presidida per l'alcalde, Alfredo Clúa, i la regidora d'Esports, Camí Mendoza, acompanyats pel president del club cambrilenc, Carles Anguera, i del director del club AN Castro, José Domingo "Txedo" Ten Villar i amb una sala plena d' esportistes càntabres i del club Vent d'Estrop. Les autoritats locals van encoratjar als dos clubs a seguir enfortint i perpetuant aquesta relació de tants anys, invitant-los sempre que sigui possible a fer activitats i visitar la nostra ciutat.

Estades de tecnificació a Castro Urdiales

Fa anys, Vent d’estrop va apostar per treballar conjuntament amb l'AN castro, un club fundat l'any 2007 i que va començar a competir l'any 2014. El club càntabre va apostar per potenciar el compromís, la tolerància, la humilitat, el treball en equip i l’amistat. El club cambrilenc s'hi va emmirallar i fruit d'això ha estat la millora de resultats que ha obtingut el club cambrilenc que els ha portat a estar als primers llocs, al capdavant en totes les competicions i a fer-los el millor club de Catalunya i un referent del rem català, en aquests moments.
Les estades de tecnificació a Castro Urdiales es realitzen cada any i es fan de tal manera que un any són els cambrilencs qui van a Castro Urdiales a passar uns dies amb la canalla per anar a l'Escola de Rem i millorar la tècnica. L'any següent són els de Castro qui venen a Cambrils.

A part de les activitats purament esportives, també es fan jornades d’esbarjo on la canalla, dels dos clubs,  participa en visites culturals pel municipi i rodalies així com també a espais de diversió com ara parcs temàtics, centres esportius, ....A part de l'escola de rem, les altres seccions del club cambrilenc també fa estades d’agermanament i convivència amb la gent de Castro Urdiales. Socis de totes les edats, categories i disciplines, moltes vegades fem camí cap a Castro Urdiales i gaudir amb ells de les festes patronals i participar en regates socials i festives.

Foto conjunta dels esportistes dels dos clubs amb les autoritats municipals (Foto: cedida)

 

Comenta aquest article